Mission Statement

De Planteneter inspireert tot, informeert over en begeleidt bij de plantaardige lifestyle. De Planteneter wil mensen hun eigen verantwoordelijkheid voor voeding en gezondheid weer terug geven. Want een gezond lichaam is het resultaat van een gezonde lifestyle.

Bedrijfsgegevens

De Planteneter

  • info@deplanteneter.nl
  • VOF De Planteneter
  • KvK nummer 59694246
  • BTW nummer NL 8536.07.539.B01
Meer

Eén week vloggen en NIEUWE VRIENDEN

door Boele Ytsma op 9 maart 2017 om 23:22
9 maa

Eerlijk is eerlijk, het was best spannend om de vlogs plotseling niet meer openbaar op YouTube te zetten, maar alleen nog maar te sturen naar de 'Vrienden van Hallo Aarde'. Zou er nog wel iemand willen kijken naar onze vlogs? En zouden wij het wel kunnen: elke dag een persoonlijke vlog? Het bleek een geweldig succes...

Elke dag stuurden wij om precies 16 uur een mail met een vlog naar iedereen die zich had geabonneerd. Bovendien nodigden we al onze abonnees uit in een besloten Facebookgroep. En daar gebeurde het, binnen enkele dagen: het werd daadwerkelijk een vriendengroep. Vragen, verhalen, ervaringen en inspiratie werd niet alleen door ons gedeeld, maar ook onderling door alle vrienden.

En ook het vloggen zelf ervaren wij als een prachtige kans om te inspireren en geinspireerd te raken. Want ook dat laatste gebeurde. Anat en ik lazen elkaar de verhalen voor die werden gedeeld in de groep. Elke dag weer vinden we het heerlijk om een nieuwe video te maken.

We zijn dus heel gemotiveerd om verder te gaan en deze vriendengroep uit te breiden én de vriendschap te verdiepen. Het lijkt het begin te zijn van een beweging - een beweging van mensen die werkelijk geven om het leven, om de aarde en om elkaar. Lees hier wat mensen zelf vertellen over hun betrokkenheid bij Hallo aarde!

“Ik vind het enorm inspirerend om jullie te mogen volgen. Dank voor jullie openhartigheid, prachtig hoe jullie je kwetsbaar opstellen en dit met ons willen delen en de verbinding op deze manier aan gaan.”

In de video die we vandaag met je delen kun je iets proeven van wat we dagelijks doen. Als je het de moeite waard vindt, nodigen we je uit om het een maand te proberen.

NIEUWSBRIEF

Meld je nu aan!
 
Voornaam*
E-mail*
 
 
Je ontvangt meteen de laatste nieuwsbrief!
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Gratis VIDEOcursus

VIDEOcursus: De 14 geheimen van persoonlijke bloei!
 
Voornaam*
E-mailadres*
 
dit veld niet invullen s.v.p.

Eén week BLOEI!

Waar mag ik de eerste week van BLOEI! naar toe sturen?
 
Voornaam
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Boele en Anat starten een beweging!

Hallo aarde is een initiatief van Boele Ytsma en Anat Gringhuis. Zij willen daarmee een beweging starten van mensen die zich verbinden met elkaar, met de aarde, met de natuur. Mensen die verantwoordelijkheid willen nemen voor de aarde uit liefde voor het leven zelf. Licht en vrolijk, gul en gulzig, eenvoudig en overvloedig.

Hallo aarde is een dagelijkse vlog waarin zij je deelgenoot maken van hun boeiende en bloeiende leven. Van het aanleggen van prachtige tuinen en het bouwen van een energieneutraal huis tot reizen naar inspirerende plekken en rijden in een electrische auto. Ze laten je meekijken in hun dagelijkse leven. Ze delen hun recepten voor een gezonde lifestyle (zowel in de keuken als elders in het leven).

LEES HIER MEER!

Bestel hier mijn boek

Hét Nederlandse boek over de plantaardige lifestyle! Als je gezondheid je lief is, wil je dit boek niet missen. 

-- TIJDELIJK UITVERKOCHT! --

Abonneer je op de DAGELIJKSE VLOG van Hallo aarde

Boele en Anat maken elke dag (élke dag!) een video over hun leven. Daarin laten zij zien hoe ze leven, hoe ze eten, hoe ze plannen maken en uitvoeren. Ze laten diep in hun leven kijken en delen hun persoonlijke inzichten over een goed en overvloedig leven. 

Eén ding is zeker: geen dag zal hetzelfde zijn. Kijk hoe Boele en Anat werken aan hun permacultuurtuin, hoe ze hun oude boerderij verbouwen tot een energieneutraal huis, hoe ze zonnestroom opwekken voor hun eigen electrische auto(s), hoe ze een lunchroom in Groningen voorzien van verse groenten, hoe ze hun ideeën en idealen van dag tot dat uitleven. 

Als je je voor € 10,- per maand abonneert op de dagelijkse vlog voorzie je jezelf van een dagelijkse dosis inspiratie en informatie en help je Boele en Anat met de uitbouw van hun plannen. Je betaalt per maand, dus je verplicht jezelf tot niks. Maar je maakt er wel veel moois mee mogelijk.

Abonneer je nu!